Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AC-Service-reparation-kontroll

Vi är Nr 1 i Gävle när det gäller reparationer och AC-service.


Hos oss utförs alla reparationer och AC relaterad service av certifierad tekniker som borgar för att arbetet blir utfört ordentligt och att ditt system ej har några läckor. Innan fyllning så testas ditt system så att inga läckor finns, vi testar i övertryck och i undertryck.


I vår moderna verkstad kan vi även i många fall reparera AC rör och även tillverka AC-slangar. Vi tillverkar även AC-slangar till gamla U.S.A bilar komplett med nya kopplingar och nya serviceportar då det i många fall är helt omöjligt att köpa nya till dessa bilar. Vi utför även konverteringar s.k retrofit på äldre fordon som använder gamla köldmediumet R12 ditt system blir då ombyggt för R134a som används i dag.

AC service i Gävle, vi lagar din klimatanläggning i bilen. ES Bilservice

Vi utför alla arbeten på mobil kyla upp till 3 kg´s fyllnandsmängd.

Även felsökning, provtryckning av system. Vår verkstad är utrustad med endast moderna verktyg och maskiner så du kan vara säker på att vårt arbete blir rätt utfört.

AC SERVICE PRISLISTA PERSONBILAR 2018

Felsökning

Provtryckning i övertryck och undertryck med nitrogen/vacuum.

Läcksökning och vid behov även diagnos via OBD port för test och aktivering av komponenter. Tidsåtgång ca 1 till 1,5 tim. 

895:- inkl moms

AC fyllning med täthetsgaranti

Felsökning, provtryckning i övertryck och undertryck med nitrogen/vacuum.

Läcksökning och vid behov diagnos via OBD port för test och aktivering av komponenter. Fyllning med köldmedium R134a, spårvätska och olja samt slutligen funktionskontroll. Tidsåtgång ca 2 tim.

1.495:- Inkl moms

RESTERANDE REPARATIONER ENLIGT OFFERT, ALLTID FAST PRIS.


Välkommen till oss!

Tidsbokning ring 026-142626

MVH Fredrik Vikström

Certifierad AC tekniker hos ES Bilservice

0